|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21820 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Thon, Zdeněk
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
|
| 246 |
|
|
|a Preparation of Raw Material and Adjustment of Conditions in Boiled Cheese Production
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 58 s. (67 116 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Vařený sýr
|
| 653 |
|
|
|a tvaroh
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a Cooked cheese
|
| 653 |
|
|
|a cottage cheese
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17708
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|