|
|
|
|
LEADER |
01170ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp21820 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Thon, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
|
246 |
|
|
|a Preparation of Raw Material and Adjustment of Conditions in Boiled Cheese Production
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 58 s. (67 116 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vařený sýr
|
653 |
|
|
|a tvaroh
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a Cooked cheese
|
653 |
|
|
|a cottage cheese
|
653 |
|
|
|a milk
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17708
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|