Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Thon, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description58 s. (67 116 znaků).

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21820
041 |a cze 
100 1 |a Thon, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra 
246 |a Preparation of Raw Material and Adjustment of Conditions in Boiled Cheese Production 
260 |c 2011 
300 |a 58 s. (67 116 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vařený sýr 
653 |a tvaroh 
653 |a mléko 
653 |a Cooked cheese 
653 |a cottage cheese 
653 |a milk 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17708  |y Plný text v Digitální knihovně UTB