|
|
|
|
LEADER |
01204ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp21811 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novák, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sýr jako dárkový předmět
|
246 |
|
|
|a Cheese as a Gift
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a kyselost
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a zrno
|
653 |
|
|
|a zrání sýra
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a acidity
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a cheese curd
|
653 |
|
|
|a curing of cheese
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16183
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|