Sýr jako dárkový předmět

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novák, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01204ntm a22003857u 4500
001 zp21811
041 |a cze 
100 1 |a Novák, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Sýr jako dárkový předmět 
246 |a Cheese as a Gift 
260 |c 2011 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a sýr 
653 |a kyselost 
653 |a výroba 
653 |a zrno 
653 |a zrání sýra 
653 |a milk 
653 |a cheese 
653 |a acidity 
653 |a production 
653 |a cheese curd 
653 |a curing of cheese 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16183  |y Plný text v Digitální knihovně UTB