Netradiční využití syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Klváček, Michal (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description54 s. (63 242)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21799
041 |a cze 
100 1 |a Klváček, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční využití syrovátky 
246 |a Unconventional Uses of Whey 
260 |c 2011 
300 |a 54 s. (63 242) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a technologie 
653 |a výroba 
653 |a zpracování 
653 |a whey 
653 |a technology 
653 |a production 
653 |a processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14868  |y Plný text v Digitální knihovně UTB