Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Ciprysová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 43 s

Cover

LEADER 01250ntm a22003137u 4500
001 zp21784
041 |a cze 
100 1 |a Hudečková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí 
246 |a Factors Affecting the Viscosity of Processed Sheese Analogues during Cooling 
260 |c 2011 
300 |a 43 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a analog taveného sýru 
653 |a karagenan 
653 |a dynamická oscilační reometrie 
653 |a processed cheese analogue 
653 |a carrageenan 
653 |a dynamic oscillatory rheometry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ciprysová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16798  |y Plný text v Digitální knihovně UTB