LEADER 01685ntm a22004337u 4500
001 zp21760
041 |a cze 
100 1 |a Macourková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Česká gastronomie v 21. století 
246 |a Czech Gastronomy in the 21th Century 
260 |c 2011 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a historie gastronomie 
653 |a česká tradice v gastronomii 
653 |a regionální gastronomie 
653 |a současné trendy v české gastronomii 
653 |a jedlé květy v gastronomii 
653 |a gastronomie šesti smyslů 
653 |a molekulární gastronomie a mixologie 
653 |a zážitková gastronomie 
653 |a history of gastronomy 
653 |a tradition Czech cuisine in gastronomy 
653 |a regional cuisine 
653 |a contemporary trends in Czech cuisine 
653 |a edible flowers in gastronomy 
653 |a six senses gastronomy 
653 |a molecular gastronomy and mixology 
653 |a experiences gastronomy 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15369  |y Plný text v Digitální knihovně UTB