|
|
|
|
LEADER |
01685ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp21760 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Macourková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Česká gastronomie v 21. století
|
246 |
|
|
|a Czech Gastronomy in the 21th Century
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 99 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a historie gastronomie
|
653 |
|
|
|a česká tradice v gastronomii
|
653 |
|
|
|a regionální gastronomie
|
653 |
|
|
|a současné trendy v české gastronomii
|
653 |
|
|
|a jedlé květy v gastronomii
|
653 |
|
|
|a gastronomie šesti smyslů
|
653 |
|
|
|a molekulární gastronomie a mixologie
|
653 |
|
|
|a zážitková gastronomie
|
653 |
|
|
|a history of gastronomy
|
653 |
|
|
|a tradition Czech cuisine in gastronomy
|
653 |
|
|
|a regional cuisine
|
653 |
|
|
|a contemporary trends in Czech cuisine
|
653 |
|
|
|a edible flowers in gastronomy
|
653 |
|
|
|a six senses gastronomy
|
653 |
|
|
|a molecular gastronomy and mixology
|
653 |
|
|
|a experiences gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15369
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|