|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21759 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Láníčková, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of Storage Temperature on the Quality of Baking Product French Bread
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 64 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Veka
|
| 653 |
|
|
|a technologický postup výroby
|
| 653 |
|
|
|a chemická a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a French bread
|
| 653 |
|
|
|a technological making process
|
| 653 |
|
|
|a chemical and sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15685
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|