Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Láníčková, Monika (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21759
041 |a cze 
100 1 |a Láníčková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka 
246 |a The Influence of Storage Temperature on the Quality of Baking Product French Bread 
260 |c 2011 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Veka 
653 |a technologický postup výroby 
653 |a chemická a senzorická analýza 
653 |a French bread 
653 |a technological making process 
653 |a chemical and sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15685  |y Plný text v Digitální knihovně UTB