|
|
|
|
LEADER |
01468ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp21758 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kyseláková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz
|
246 |
|
|
|a Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a jakostní parametry
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a farinograf
|
653 |
|
|
|a extenzograf
|
653 |
|
|
|a alveograf
|
653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a quality parameters
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a farinograph
|
653 |
|
|
|a extenzograph
|
653 |
|
|
|a alveograpf
|
653 |
|
|
|a test baking
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16262
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|