Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kyseláková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01468ntm a22004097u 4500
001 zp21758
041 |a cze 
100 1 |a Kyseláková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz 
246 |a Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses 
260 |c 2011 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a jakostní parametry 
653 |a reologie 
653 |a farinograf 
653 |a extenzograf 
653 |a alveograf 
653 |a pekařský pokus 
653 |a wheat 
653 |a quality parameters 
653 |a rheology 
653 |a farinograph 
653 |a extenzograph 
653 |a alveograpf 
653 |a test baking 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16262  |y Plný text v Digitální knihovně UTB