Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švédová, Žaneta (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 79 s., 20 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01289ntm a22003377u 4500
001 zp21587
041 |a cze 
100 1 |a Švédová, Žaneta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích. 
246 |a The Use of Hydrocolloids in Poultry Meat Products. 
260 |c 2011 
300 |a 79 s., 20 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a aditiva 
653 |a drůbeží masné výrobky 
653 |a analýza sortimentu 
653 |a hydrocolloids 
653 |a additives 
653 |a poultry meat products 
653 |a analysis range 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15654  |y Plný text v Digitální knihovně UTB