|
|
|
|
LEADER |
01289ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21587 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švédová, Žaneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
|
246 |
|
|
|a The Use of Hydrocolloids in Poultry Meat Products.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 79 s., 20 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a aditiva
|
653 |
|
|
|a drůbeží masné výrobky
|
653 |
|
|
|a analýza sortimentu
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a additives
|
653 |
|
|
|a poultry meat products
|
653 |
|
|
|a analysis range
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15654
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|