Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaňková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 66 s., 13 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01500ntm a22004337u 4500
001 zp21582
041 |a cze 
100 1 |a Vaňková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích 
246 |a The Use of Phosphates in Poultry Meat Products 
260 |c 2011 
300 |a 66 s., 13 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbež 
653 |a drůbeží maso 
653 |a drůbeží masné výrobky 
653 |a fosfor 
653 |a fosfáty 
653 |a polyfosfáty 
653 |a přídatné látky 
653 |a lidské zdraví 
653 |a poultry 
653 |a poultry meat 
653 |a poultry meat products 
653 |a phosphorus 
653 |a phosphates 
653 |a polyphosphates 
653 |a additives 
653 |a human health 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16605  |y Plný text v Digitální knihovně UTB