Obsah vybraných syntetických barviv ve zmrzlinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zahradníková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01368ntm a22003857u 4500
001 zp21579
041 |a cze 
100 1 |a Zahradníková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah vybraných syntetických barviv ve zmrzlinách 
246 |a Contents of Selected Synthetic Dyes in Ice Creams 
260 |c 2011 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a přídatné látky 
653 |a barviva 
653 |a zmrzlina 
653 |a alergie 
653 |a hyperaktivita 
653 |a kapalinová chromatografie 
653 |a food additives 
653 |a food dyes 
653 |a ice cream 
653 |a allergies 
653 |a hyperactivity 
653 |a liquid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18102  |y Plný text v Digitální knihovně UTB