Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Veselá, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 79 s., 19 s. příloh

Cover

LEADER 01232ntm a22003377u 4500
001 zp21578
041 |a cze 
100 1 |a Veselá, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání 
246 |a Change of Protein Profile of Beef During its Aging 
260 |c 2011 
300 |a 79 s., 19 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a protein 
653 |a zrání 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a beef 
653 |a protein 
653 |a aging 
653 |a SDS-PAGE 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16624  |y Plný text v Digitální knihovně UTB