|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21578 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Veselá, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
|
246 |
|
|
|a Change of Protein Profile of Beef During its Aging
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 79 s., 19 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a aging
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16624
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|