Gastronomická úprava hlemýždího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švehlová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01334ntm a22003737u 4500
001 zp21575
041 |a cze 
100 1 |a Švehlová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Gastronomická úprava hlemýždího masa 
246 |a Gastronomy preparation of snail meat 
260 |c 2011 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hlemýžď zahradní 
653 |a kulinární příprava 
653 |a delikatesa 
653 |a trh v ČR 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Burgundy snail 
653 |a Helix pomatia 
653 |a culinary preparation 
653 |a delicacy 
653 |a market in the CR 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18517  |y Plný text v Digitální knihovně UTB