Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maňásková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 100 s.

Cover

LEADER 01529ntm a22004337u 4500
001 zp21571
041 |a cze 
100 1 |a Maňásková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků 
246 |a Vote for weight loss during storage of meat products 
260 |c 2011 
300 |a 100 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a složení masa 
653 |a hmotnostní ztráta 
653 |a životnost masných výrobků 
653 |a balení 
653 |a obal 
653 |a metody kontroly jakosti 
653 |a meat 
653 |a meat products 
653 |a meat composition 
653 |a weight loss 
653 |a shelf life of meat products 
653 |a packaging 
653 |a package 
653 |a quality control methods 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16142  |y Plný text v Digitální knihovně UTB