catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Změny fyzikálních vlastností...
  • Holdings
Export Ready — 

Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kebisová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Vejce
bílek
žloutek
ovoalbumin
ovotransferin
ovomukoid
lysozym
ovomucin
gel
pěna
index šlehatelnosti
index trvanlivosti pěny
hustota
viskozita
hmotnost
Egg
albumen
yolk of egg
foam
whipping quality of egg white index
foam durability index
consistence
viscosity
weight
diplomová práce
Physical Description: 61 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Změny jakostních parametrů vajec během skladování
    by: Jančíková, Pavla
    Published: (2010)
  • Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka
    by: Pich, Tomáš
    Published: (2008)
  • Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
    by: Pohořelský, Jaroslav
    Published: (2010)
  • Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
    by: Pirunčíková, Markéta
    Published: (2018)
  • Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
    by: Černá, Kateřina
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...