|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21414 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Fanta, Jiří
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
|
| 246 |
|
|
|a Progression of Selected Analytical Indicators of Beer during the Technological Process
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 92 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Slad
|
| 653 |
|
|
|a chmel
|
| 653 |
|
|
|a pivo
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a spektrofotometr
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
| 653 |
|
|
|a polyfenoly
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
| 653 |
|
|
|a kvasinky
|
| 653 |
|
|
|a Malt
|
| 653 |
|
|
|a hops
|
| 653 |
|
|
|a beer
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a spectrophotometer
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
| 653 |
|
|
|a polyphenols
|
| 653 |
|
|
|a microbiology
|
| 653 |
|
|
|a yeast
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17898
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|