Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fanta, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01555ntm a22004577u 4500
001 zp21414
041 |a cze 
100 1 |a Fanta, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu 
246 |a Progression of Selected Analytical Indicators of Beer during the Technological Process 
260 |c 2011 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Slad 
653 |a chmel 
653 |a pivo 
653 |a technologie 
653 |a spektrofotometr 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a polyfenoly 
653 |a mikrobiologie 
653 |a kvasinky 
653 |a Malt 
653 |a hops 
653 |a beer 
653 |a technology 
653 |a spectrophotometer 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a polyphenols 
653 |a microbiology 
653 |a yeast 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17898  |y Plný text v Digitální knihovně UTB