|
|
|
|
LEADER |
01555ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp21414 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fanta, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
|
246 |
|
|
|a Progression of Selected Analytical Indicators of Beer during the Technological Process
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Slad
|
653 |
|
|
|a chmel
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a spektrofotometr
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a Malt
|
653 |
|
|
|a hops
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a technology
|
653 |
|
|
|a spectrophotometer
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a microbiology
|
653 |
|
|
|a yeast
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17898
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|