Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01457ntm a22003377u 4500
001 zp21413
041 |a cze 
100 1 |a Dvořáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku 
246 |a Effect of Addition of Garlic in Heat Processed Meat Products on Their Sensory and Microbiological Characteristic 
260 |c 2011 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tepelně opracované masné výrobky 
653 |a česnek 
653 |a senzorická analýza 
653 |a celkový počet mikroorganismů 
653 |a Heat-treated meat products 
653 |a garlic 
653 |a sensory analysis 
653 |a the total number of microorganisms 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17095  |y Plný text v Digitální knihovně UTB