|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21413 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dvořáková, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Addition of Garlic in Heat Processed Meat Products on Their Sensory and Microbiological Characteristic
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 95 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Tepelně opracované masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a česnek
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a celkový počet mikroorganismů
|
| 653 |
|
|
|a Heat-treated meat products
|
| 653 |
|
|
|a garlic
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 653 |
|
|
|a the total number of microorganisms
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Nápravníková, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17095
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|