Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovář, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01261ntm a22003617u 4500
001 zp20556
041 |a cze 
100 1 |a Kovář, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce 
246 |a Effect of Storage on Dried Fruit Microflora 
260 |c 2011 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušené ovoce 
653 |a mikroflóra 
653 |a bakterie 
653 |a plísně 
653 |a skladování 
653 |a dried fruit 
653 |a microflora 
653 |a bacteria 
653 |a fungi 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15579  |y Plný text v Digitální knihovně UTB