Studie jedlých olejů pomocí fluorescenční spektrometrie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nenutil, Petr (Dissertant)
Other Authors: Kuřitka, Ivo (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01178ntm a22003137u 4500
001 zp20359
041 |a cze 
100 1 |a Nenutil, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Studie jedlých olejů pomocí fluorescenční spektrometrie 
246 |a Study of Edible Oils by Fluorescence Spectrometry 
260 |c 2011 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a jedlé oleje 
653 |a UV-VIS 
653 |a fluorescence 
653 |a edible oil 
653 |a UV-VIS 
653 |a fluorescence 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kuřitka, Ivo  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17747  |y Plný text v Digitální knihovně UTB