Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valouch, Karel (Dissertant)
Other Authors: Budinský, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01357ntm a22003617u 4500
001 zp20161
041 |a cze 
100 1 |a Valouch, Karel  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování 
246 |a Monitoring the Content of Biogenic Amines in Fish Obtained from the Catering 
260 |c 2011 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a histamin 
653 |a kadaverin 
653 |a putrescin 
653 |a scombroidní ryby 
653 |a biogenic amines 
653 |a histamine 
653 |a cadaverine 
653 |a putrescine 
653 |a scombroid fish 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Budinský, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17949  |y Plný text v Digitální knihovně UTB