Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01306ntm a22003377u 4500
001 zp20076
041 |a cze 
100 1 |a Klimková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování 
246 |a Microbiological Analysis of Chosen Heat-processed Meat Products during Cold Storage 
260 |c 2011 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrobiologie 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a HACCP 
653 |a mikrobiology 
653 |a meat 
653 |a meat products 
653 |a HACCP 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14901  |y Plný text v Digitální knihovně UTB