Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Facilitácia analýz mikro a mak...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Facilitácia analýz mikro a makro prostredia pomocou umelej inteligencie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Macko, Martin (Dissertant)
Other Authors Lipták, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageSlovak
Published 2010
Subjects
neurónové sieťe
regresné analýzy
nelineárne procesy
zmrazovanie
variabilné náklady
inteligentný analytický systém
konkurencieschopnosť
neural networks
regression analyses
nonlinear processes
food freezing
variable costs
intelligent analytic system
competitiveness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description99 s. (101 000 znakov)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
    by: Kubíčková, Kamila
    Published: 2016
  • Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
    by: Sucháčková, Kristýna
    Published: 2019
  • Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
    by: Sucháčková, Kristýna
    Published: 2021
  • Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru = Improving the quality and extending the shelf life of frozen semifinished bakery products : teze disertační práce
    by: Pernikářová, Lucie
    Published: 2021
  • Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru = Improving the quality and extending the shelf life of frozen semifinished bakery products : disertační práce
    by: Pernikářová, Lucie

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025