Inhibiční účinky kmenů Streptococcus thermophilus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nedopilová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01223ntm a22003137u 4500
001 zp17275
041 |a cze 
100 1 |a Nedopilová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční účinky kmenů Streptococcus thermophilus 
246 |a Inhibitory effects of Streptococcus thermophilus strains 
260 |c 2010 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakteriociny 
653 |a kyselina mléčná 
653 |a Lactic acid bakteria 
653 |a bacteriocins 
653 |a lactic acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12578  |y Plný text v Digitální knihovně UTB