|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp17035 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
|
| 246 |
|
|
|a Concept of catering services of new type hotel developing
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 137s., 4 schém, 5 tab, 6 ilu
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a životní prostředí
|
| 653 |
|
|
|a hotel a typy hotelů
|
| 653 |
|
|
|a restaurace
|
| 653 |
|
|
|a marketing v pohostinství
|
| 653 |
|
|
|a koncepce
|
| 653 |
|
|
|a stravovací služby
|
| 653 |
|
|
|a profesionalita
|
| 653 |
|
|
|a náplně práce
|
| 653 |
|
|
|a moderní informační technologie
|
| 653 |
|
|
|a operační manuál
|
| 653 |
|
|
|a efektivita
|
| 653 |
|
|
|a environment
|
| 653 |
|
|
|a hotel and types of hotel
|
| 653 |
|
|
|a restaurant
|
| 653 |
|
|
|a marketing in catering trade
|
| 653 |
|
|
|a concept
|
| 653 |
|
|
|a restaurant services
|
| 653 |
|
|
|a professionalism
|
| 653 |
|
|
|a job description
|
| 653 |
|
|
|a modern information technology
|
| 653 |
|
|
|a operational manual
|
| 653 |
|
|
|a effectiveness
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12139
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|