|
|
|
|
LEADER |
01802ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp17035 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
|
246 |
|
|
|a Concept of catering services of new type hotel developing
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 137s., 4 schém, 5 tab, 6 ilu
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a životní prostředí
|
653 |
|
|
|a hotel a typy hotelů
|
653 |
|
|
|a restaurace
|
653 |
|
|
|a marketing v pohostinství
|
653 |
|
|
|a koncepce
|
653 |
|
|
|a stravovací služby
|
653 |
|
|
|a profesionalita
|
653 |
|
|
|a náplně práce
|
653 |
|
|
|a moderní informační technologie
|
653 |
|
|
|a operační manuál
|
653 |
|
|
|a efektivita
|
653 |
|
|
|a environment
|
653 |
|
|
|a hotel and types of hotel
|
653 |
|
|
|a restaurant
|
653 |
|
|
|a marketing in catering trade
|
653 |
|
|
|a concept
|
653 |
|
|
|a restaurant services
|
653 |
|
|
|a professionalism
|
653 |
|
|
|a job description
|
653 |
|
|
|a modern information technology
|
653 |
|
|
|a operational manual
|
653 |
|
|
|a effectiveness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12139
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|