Cover

LEADER 01802ntm a22005057u 4500
001 zp17035
041 |a cze 
100 1 |a Forman, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu. 
246 |a Concept of catering services of new type hotel developing 
260 |c 2010 
300 |a 137s., 4 schém, 5 tab, 6 ilu 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a životní prostředí 
653 |a hotel a typy hotelů 
653 |a restaurace 
653 |a marketing v pohostinství 
653 |a koncepce 
653 |a stravovací služby 
653 |a profesionalita 
653 |a náplně práce 
653 |a moderní informační technologie 
653 |a operační manuál 
653 |a efektivita 
653 |a environment 
653 |a hotel and types of hotel 
653 |a restaurant 
653 |a marketing in catering trade 
653 |a concept 
653 |a restaurant services 
653 |a professionalism 
653 |a job description 
653 |a modern information technology 
653 |a operational manual 
653 |a effectiveness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12139  |y Plný text v Digitální knihovně UTB