Nové trendy zpracování škrobu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01405ntm a22004577u 4500
001 zp16991
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Dagmar  |4 dis 
245 1 0 |a Nové trendy zpracování škrobu 
246 |a New trends in starch processing 
260 |c 2010 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a amylosa 
653 |a amylopektin 
653 |a brambory 
653 |a kukuřice 
653 |a pšenice 
653 |a výrobky ze škrobu 
653 |a biopalivo 
653 |a bioplast 
653 |a starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopectin 
653 |a potato 
653 |a corn 
653 |a wheat 
653 |a starch product 
653 |a biocel 
653 |a bioplastics 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14369  |y Plný text v Digitální knihovně UTB