|
|
|
|
LEADER |
01238ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp16985 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kubíková, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
|
246 |
|
|
|a Yeast in baking and brewing industry
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a kvasnice
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a pekárenský průmysl
|
653 |
|
|
|a pivovarnický průmysl
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a fermenting
|
653 |
|
|
|a baking industry
|
653 |
|
|
|a brewing industry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šimek, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11357
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|