Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubíková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Šimek, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01238ntm a22003497u 4500
001 zp16985
041 |a cze 
100 1 |a Kubíková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu 
246 |a Yeast in baking and brewing industry 
260 |c 2010 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kvasinky 
653 |a kvasnice 
653 |a kvašení 
653 |a pekárenský průmysl 
653 |a pivovarnický průmysl 
653 |a yeasts 
653 |a fermenting 
653 |a baking industry 
653 |a brewing industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šimek, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11357  |y Plný text v Digitální knihovně UTB