Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Adam, Richard (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01183ntm a22003377u 4500
001 zp16970
041 |a cze 
100 1 |a Adam, Richard  |4 dis 
245 1 0 |a Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba 
246 |a New trends in the production of leavened bread 
260 |c 2010 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chléb 
653 |a kynuté pečivo 
653 |a suroviny 
653 |a trendy 
653 |a bread 
653 |a sourdough bread 
653 |a raw materials 
653 |a trends 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11756  |y Plný text v Digitální knihovně UTB