Pekárenské využití netradičních obilovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřová, Božena (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01225ntm a22003377u 4500
001 zp16265
041 |a cze 
100 1 |a Večeřová, Božena  |4 dis 
245 1 0 |a Pekárenské využití netradičních obilovin 
246 |a Bread-making use of less common cereals. 
260 |c 2010 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a pseudocereálie 
653 |a lepek 
653 |a pekárenská kvalita 
653 |a less common cereals 
653 |a pseudocereals 
653 |a gluten 
653 |a bread-making quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11629  |y Plný text v Digitální knihovně UTB