|
|
|
|
LEADER |
01682ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp15785 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Losová, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
|
246 |
|
|
|a Use bind water additives (starch, soya, hydrocolloids) in the manufacture of meat products from the perspective of the legislative, chemical and technological
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 33 s., 5 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nativní škroby
|
653 |
|
|
|a modifikované škroby
|
653 |
|
|
|a sojový koncentrát
|
653 |
|
|
|a sojový izolát
|
653 |
|
|
|a sojová mouka
|
653 |
|
|
|a karagenany
|
653 |
|
|
|a xanthan
|
653 |
|
|
|a guarová guma
|
653 |
|
|
|a native starches
|
653 |
|
|
|a modified starches
|
653 |
|
|
|a soy concentrate
|
653 |
|
|
|a soy isolate
|
653 |
|
|
|a soy flour
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a xanthan gum
|
653 |
|
|
|a guar gum
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jandásek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12927
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|