Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Losová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Jandásek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 33 s., 5 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01682ntm a22004337u 4500
001 zp15785
041 |a cze 
100 1 |a Losová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického 
246 |a Use bind water additives (starch, soya, hydrocolloids) in the manufacture of meat products from the perspective of the legislative, chemical and technological 
260 |c 2010 
300 |a 33 s., 5 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nativní škroby 
653 |a modifikované škroby 
653 |a sojový koncentrát 
653 |a sojový izolát 
653 |a sojová mouka 
653 |a karagenany 
653 |a xanthan 
653 |a guarová guma 
653 |a native starches 
653 |a modified starches 
653 |a soy concentrate 
653 |a soy isolate 
653 |a soy flour 
653 |a carrageenan 
653 |a xanthan gum 
653 |a guar gum 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Jandásek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12927  |y Plný text v Digitální knihovně UTB