|
|
|
|
LEADER |
01416ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15734 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Knéblová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
|
246 |
|
|
|a Surface and electrokinetic properties of yogurt culture bacteria
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
|
653 |
|
|
|a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
|
653 |
|
|
|a povrchové vlastnosti
|
653 |
|
|
|a zeta potenciál
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
|
653 |
|
|
|a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
|
653 |
|
|
|a surface properties
|
653 |
|
|
|a zeta potential
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lehocký, Marián
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13575
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|