|
|
|
|
LEADER |
01438ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp15601 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Babicová, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Astaxantin - jeho zdroje a využití
|
246 |
|
|
|a Astaxanthin - its source and utilization
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a astaxantin
|
653 |
|
|
|a Haemacoccus pluvialis
|
653 |
|
|
|a Xanthophyllomyces dendrorhous
|
653 |
|
|
|a Agrobacterium aurantiacum
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a aktivní kyslík
|
653 |
|
|
|a carotenioids
|
653 |
|
|
|a astaxanthin
|
653 |
|
|
|a Haemacoccus pluvialis
|
653 |
|
|
|a Xanthophyllomyces dendrorhous
|
653 |
|
|
|a Agrobacterium aurantiacum
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a active oxygen
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12079
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|