Astaxantin - jeho zdroje a využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Babicová, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01438ntm a22004097u 4500
001 zp15601
041 |a cze 
100 1 |a Babicová, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Astaxantin - jeho zdroje a využití 
246 |a Astaxanthin - its source and utilization 
260 |c 2010 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a karotenoidy 
653 |a astaxantin 
653 |a Haemacoccus pluvialis 
653 |a Xanthophyllomyces dendrorhous 
653 |a Agrobacterium aurantiacum 
653 |a antioxidanty 
653 |a aktivní kyslík 
653 |a carotenioids 
653 |a astaxanthin 
653 |a Haemacoccus pluvialis 
653 |a Xanthophyllomyces dendrorhous 
653 |a Agrobacterium aurantiacum 
653 |a antioxidants 
653 |a active oxygen 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12079  |y Plný text v Digitální knihovně UTB