|
|
|
|
LEADER |
01551ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp15598 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Chromečková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
|
246 |
|
|
|a Aromatic substances and free amino acids changes during ripening of Original Olomouc curd cheese
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 72 s.; 20 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tvarůžky
|
653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
653 |
|
|
|a volné aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a mikroextrakce tuhou fází
|
653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
653 |
|
|
|a cottage cheese
|
653 |
|
|
|a ripening
|
653 |
|
|
|a free amino acid
|
653 |
|
|
|a gas chromatogramy
|
653 |
|
|
|a solid phase micro extraction
|
653 |
|
|
|a mass spectrometry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11861
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|