|
|
|
|
LEADER |
01260ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15447 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Olšanský, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
|
246 |
|
|
|a Chocolate - characterization, production and qualities
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a kakao
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a cocoa
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a composition
|
653 |
|
|
|a properties
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12057
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|