Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olšanský, Marek (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01260ntm a22003617u 4500
001 zp15447
041 |a cze 
100 1 |a Olšanský, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád 
246 |a Chocolate - characterization, production and qualities 
260 |c 2010 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakao 
653 |a výroba 
653 |a složení 
653 |a vlastnosti 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa 
653 |a production 
653 |a composition 
653 |a properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12057  |y Plný text v Digitální knihovně UTB