|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15445 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Navrátilová, Ivana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
|
246 |
|
|
|a Influence of flameproof finish method on mass losses and sensory quality of meat.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí maso
|
653 |
|
|
|a vepřové maso
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a chicken
|
653 |
|
|
|a pork
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11155
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|