Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Adámková, Lenka (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description51 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15291
041 |a cze 
100 1 |a Adámková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka 
246 |a Chemical composition and properties of sheep and goat milk 
260 |c 2010 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a ovce 
653 |a kozy 
653 |a sýr 
653 |a milk 
653 |a sheep 
653 |a goats 
653 |a cheese 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11602  |y Plný text v Digitální knihovně UTB