|
|
|
|
LEADER |
01157ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15291 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Adámková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
|
246 |
|
|
|a Chemical composition and properties of sheep and goat milk
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a ovce
|
653 |
|
|
|a kozy
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a sheep
|
653 |
|
|
|a goats
|
653 |
|
|
|a cheese
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11602
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|