Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vostarková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 94 s.

Cover

LEADER 01278ntm a22003377u 4500
001 zp15283
041 |a cze 
100 1 |a Vostarková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů 
246 |a The physical effects of the steaming process on the quality of steamed cheeses 
260 |c 2010 
300 |a 94 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pařený sýr 
653 |a Jadel 
653 |a aktivní kyselost 
653 |a titrační kyselost 
653 |a steamed cheese 
653 |a Jadel 
653 |a active acidity 
653 |a titratable acidity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13697  |y Plný text v Digitální knihovně UTB