Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlapová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01251ntm a22003617u 4500
001 zp15279
041 |a cze 
100 1 |a Dlapová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení 
246 |a The character and the determination of beer polyphenolic compounds 
260 |c 2010 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a slad 
653 |a HPLC 
653 |a xanthohumol 
653 |a antioxidant 
653 |a beer 
653 |a malt 
653 |a HPLC 
653 |a xanthohumol 
653 |a antioxidant 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12473  |y Plný text v Digitální knihovně UTB