Vplyv spracovania potraviny na alergenicitu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Medeková, Miriama (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 65 s., 12 s. obr. príloh

Cover

LEADER 01202ntm a22003377u 4500
001 zp15247
041 |a slo 
100 1 |a Medeková, Miriama  |4 dis 
245 1 0 |a Vplyv spracovania potraviny na alergenicitu 
246 |a Influence of processing on food allergenicity 
260 |c 2010 
300 |a 65 s., 12 s. obr. príloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Potravinová alergia 
653 |a alergén 
653 |a spracovanie 
653 |a teplota 
653 |a Food allergy 
653 |a allergen 
653 |a procesing 
653 |a temperature 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11377  |y Plný text v Digitální knihovně UTB