|
|
|
|
LEADER |
01387ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp15129 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kopecká, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
|
246 |
|
|
|a Production reviewing of Niva cheese and its position on the Czech market.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 66 s., 7 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a Niva
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a syřidlo
|
653 |
|
|
|a plísňová kultura
|
653 |
|
|
|a dotazník
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a Niva
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a rennet
|
653 |
|
|
|a culture of moulds
|
653 |
|
|
|a question form
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12435
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|