Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Koktavá, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15127
041 |a cze 
100 1 |a Koktavá, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin 
246 |a Development of experimental tests in sensory analysis 
260 |c 2010 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a senzorická analýza 
653 |a posuzovatel 
653 |a výcvik 
653 |a zkoušky chuti 
653 |a čichu 
653 |a zraku 
653 |a sensory analysis 
653 |a assessor 
653 |a taste 
653 |a smell 
653 |a vision 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12516  |y Plný text v Digitální knihovně UTB