Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hábová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 76 s., 13. příloh

Cover

LEADER 01611ntm a22004097u 4500
001 zp15122
041 |a cze 
100 1 |a Hábová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích 
246 |a Usage of foodstuff designed for special nutrition during boarding of people in the various nutritional situations 
260 |c 2010 
300 |a 76 s., 13. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potraviny pro zvláštní výživu 
653 |a celiakie 
653 |a lepek 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a jídelní lístek 
653 |a nutriční hodnoty 
653 |a ekonomické vyhodnocení 
653 |a foodstuff designed for special nutrition 
653 |a coeliac disease 
653 |a gluten 
653 |a gluten free diet 
653 |a menu 
653 |a nutritional values 
653 |a economic evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14277  |y Plný text v Digitální knihovně UTB