|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp15122 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hábová, Jitka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
|
| 246 |
|
|
|a Usage of foodstuff designed for special nutrition during boarding of people in the various nutritional situations
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 76 s., 13. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a potraviny pro zvláštní výživu
|
| 653 |
|
|
|a celiakie
|
| 653 |
|
|
|a lepek
|
| 653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
| 653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnoty
|
| 653 |
|
|
|a ekonomické vyhodnocení
|
| 653 |
|
|
|a foodstuff designed for special nutrition
|
| 653 |
|
|
|a coeliac disease
|
| 653 |
|
|
|a gluten
|
| 653 |
|
|
|a gluten free diet
|
| 653 |
|
|
|a menu
|
| 653 |
|
|
|a nutritional values
|
| 653 |
|
|
|a economic evaluation
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14277
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|