Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skýpalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 76 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 01264ntm a22003137u 4500
001 zp15052
041 |a cze 
100 1 |a Skýpalová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost 
246 |a The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility 
260 |c 2010 
300 |a 76 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rýže 
653 |a Oryza sativa 
653 |a stravitelnost 
653 |a rice 
653 |a Oryza sativa 
653 |a digestibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12881  |y Plný text v Digitální knihovně UTB