|
|
|
|
LEADER |
01491ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15050 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žižková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus.
|
246 |
|
|
|a Analysis of semi-hard cheeses with the addition of Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus cultures.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 109 s., 2 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: polotvrdý sýr
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a výroba sýrů
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Keywords: semi-hard cheese
|
653 |
|
|
|a probiotics
|
653 |
|
|
|a cheese production
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaňátková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14436
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|