Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žižková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 109 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01491ntm a22003617u 4500
001 zp15050
041 |a cze 
100 1 |a Žižková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus. 
246 |a Analysis of semi-hard cheeses with the addition of Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus cultures. 
260 |c 2010 
300 |a 109 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: polotvrdý sýr 
653 |a probiotika 
653 |a výroba sýrů 
653 |a senzorická analýza 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Keywords: semi-hard cheese 
653 |a probiotics 
653 |a cheese production 
653 |a sensory analysis 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14436  |y Plný text v Digitální knihovně UTB