Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Bartošíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 46 s., 2 s. obr. priloh.

Cover

LEADER 01290ntm a22003617u 4500
001 zp15048
041 |a cze 
100 1 |a Krejčová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s. 
246 |a Hygiene and safety of production of Alika Inc. 
260 |c 2010 
300 |a 46 s., 2 s. obr. priloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a hygiena 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a standardy bezpečnosti potravin 
653 |a rizika 
653 |a HACCP 
653 |a hygien 
653 |a food safety 
653 |a food safety standards 
653 |a risks 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bartošíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14461  |y Plný text v Digitální knihovně UTB