Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Změny mikrobiologických hodnot...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Páterková, Anna (Dissertant)
Other Authors Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
hotový pokrm
technologický postup výroby hotových pokrmů
onemocnění z potravin
sušina
živná půda
Petriho miska
ředění
bakterie
odběr vzorku
očkování
kolonie
ready meal
technological procedure of ready meal
ilness from food
solids
breeding ground
Petri dish
dilution
bakteria
sampling
vaccination
colony
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description116 s. 1 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Nutriční hodnocení hotových pokrmů
    by: Ciprysová, Zuzana
    Published: 2007
  • Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
    by: Ciprysová, Zuzana
    Published: 2009
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů
    by: Družbík, Václav
    Published: 2008
  • Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku
    by: Havlíková, Hana
    Published: 2011
  • Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
    by: Smetanová, Veronika
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025