|
|
|
|
LEADER |
01378ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15039 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartošková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
|
246 |
|
|
|a Analytical and Sensory Evaluation of Chocolate Products
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 106 s., 5 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a analytické hodnocení
|
653 |
|
|
|a senzorické charakteristiky
|
653 |
|
|
|a dotazníková akce
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a analytical evaluation
|
653 |
|
|
|a sensory characteristics
|
653 |
|
|
|a questionnaire
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11731
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|