Vliv fosforečnanů na růst vybraných potravinářsky významných bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lorencová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 89 s., 10 s. příloh

Cover

LEADER 01466ntm a22003617u 4500
001 zp15038
041 |a cze 
100 1 |a Lorencová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv fosforečnanů na růst vybraných potravinářsky významných bakterií 
246 |a The influence of phosphates on growth of selected food significant bacteria 
260 |c 2010 
300 |a 89 s., 10 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fosforečnany 
653 |a inhibiční účinky na růst 
653 |a stupeň kondenzace 
653 |a grampozitivní a gramnegativní bakterie 
653 |a hodnoty pH 
653 |a phosphates 
653 |a inhibitory effects on bacterial growth 
653 |a condensation degree 
653 |a Gram-positive and Gram-negative bakteria 
653 |a pH values 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11799  |y Plný text v Digitální knihovně UTB