|
|
|
|
LEADER |
01300ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15010 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dula, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
|
246 |
|
|
|a Sensory analysis of pizza with addition of Arabic gum and Pectin
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 71 s., 14 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jablečný pektin
|
653 |
|
|
|a arabská guma
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a apple pectin
|
653 |
|
|
|a arabic gum
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12137
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|