Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dula, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 71 s., 14 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01300ntm a22003377u 4500
001 zp15010
041 |a cze 
100 1 |a Dula, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu 
246 |a Sensory analysis of pizza with addition of Arabic gum and Pectin 
260 |c 2010 
300 |a 71 s., 14 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jablečný pektin 
653 |a arabská guma 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a senzorická analýza 
653 |a apple pectin 
653 |a arabic gum 
653 |a hydrocolloids 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12137  |y Plný text v Digitální knihovně UTB