Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smékalová, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01183ntm a22003137u 4500
001 zp15006
041 |a cze 
100 1 |a Smékalová, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu 
246 |a Utilization of Slaughterhouse By-Products in the Meat Industry 
260 |c 2011 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vedlejší jateční produkty 
653 |a technologie 
653 |a hygiena 
653 |a slaughter by-products 
653 |a technology 
653 |a hygiene 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15653  |y Plný text v Digitální knihovně UTB