Bioaktivní látky v kakaových produktech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zajíčková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01160ntm a22003377u 4500
001 zp15001
041 |a cze 
100 1 |a Zajíčková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Bioaktivní látky v kakaových produktech 
246 |a Bioactive substances in products of cocoa 
260 |c 2010 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kakao 
653 |a kakaové boby 
653 |a theobromin 
653 |a kofein 
653 |a cacao 
653 |a cacao nibs 
653 |a theobromine 
653 |a caffeine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14012  |y Plný text v Digitální knihovně UTB