|
|
|
|
LEADER |
01335ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14942 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Eliášová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam vybraných polyfenolických látek obsažených ve víně
|
246 |
|
|
|a Importance of selected polyphenolic compounds in wine
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a katechiny
|
653 |
|
|
|a kvercetin
|
653 |
|
|
|a resveratrol
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a polyphenolic compounds
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a catechines
|
653 |
|
|
|a quercetin
|
653 |
|
|
|a resveratrol
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11950
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|