Význam vybraných polyfenolických látek obsažených ve víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Eliášová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01335ntm a22003857u 4500
001 zp14942
041 |a cze 
100 1 |a Eliášová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Význam vybraných polyfenolických látek obsažených ve víně 
246 |a Importance of selected polyphenolic compounds in wine 
260 |c 2010 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a antioxidanty 
653 |a katechiny 
653 |a kvercetin 
653 |a resveratrol 
653 |a wine 
653 |a polyphenolic compounds 
653 |a antioxidants 
653 |a catechines 
653 |a quercetin 
653 |a resveratrol 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11950  |y Plný text v Digitální knihovně UTB